Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 807 kJ / 4 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,83 g |
Tuky | 266,76 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,25 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 359,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev24
Moje poznámka
Dobrá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev24
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 8 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 14 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 3 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 4 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 6 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 7 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 7 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 7 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 7 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 8 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 8 hodinami
Tématické fráze:
pudinková náplň do rolády,
dobrá roláda,
dobrá piškotová roláda,
pudinková roláda,
dobre rolady,
jak srolovat roladu,
jahodová roláda podle karolíny,
jak srolovat piškotovou roládu,
sýrová roláda podle l.hrušky,
recept na dobrou roladu,
dobrá nápln do rolády,
dobra piškotové rolády,
náplně do rolády piškotové,
piškotové těsto,
dobrá roláda recept,
krem do rolad,
dobre roláda,
dobrá roláda recepty,
dobré piskotove rolády,
srolovat roládu
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
marmeláda,
máslo,
mléko,
pudinkový prášek,
rum,
cukr moučkový
Komentáře (11)
Budeš rada, ak sa ti spoja konce cesta
No a potom to zopneš tými okvietkovanými špendlíkmi, aby sa ti to celé nerozpadlo - načo ináč by tam boli
Karolína, to neber ako výsmech, ale ako skúsenosti tých, čo si už niečo odpiekli.
Po dvoch-troch desaťročiach to už budeš vedieť posúdiť aj ty.
Inak na krém maslo s cukrom vždy šľahám, dovtedy, kým nie je cukor cítiť. Rozhodne si myslím, že rozmačkať maslo nestačí.