Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 501 kJ / 1 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,42 g |
Tuky | 90,99 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 29,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo vyšleháme s paštikou a smetanou, přidáme drobně krájené papriky, jemně nakrájenou cibuli, nastrouhaná vejce, osolíme, opepříme a vše promícháme.
Zveřejněno 12. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová pomazánka s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJOm
Moje poznámka
Játrová pomazánka s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJOm
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 4 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 13 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 1 hodinou
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 2 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 2 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 2 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 3 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 10 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 15 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 16 hodinami
Tématické fráze:
játrová pomazánka,
játrová paštika s paprikou,
co vse do jatrove pastiky,
lehká játrová paštika,
pomazánka z paštiky s s paprikou,
pomazánka z játrové paštiky,
pomazánka z krájené paštiky,
masovo játrová pomazánka,
pomazánka z játrové krájené paštiky,
paštika s paprikou
Suroviny:
máslo,
paštika játrová,
smetana,
paprika čerstvá červená,
cibule,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (5)