Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 389 kJ / 1 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,79 g |
Tuky | 56,88 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 3,53 g |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 15,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pečeň pomelieme, pridáme vajcia, (predtým trocha vyšľaháme), vegetu, korenie, roztopenú masť, šľahačku. Premiešame.
Krok 2: Buď varíme v kvalitnom sáčku, (aby sa neroztopil, mne sa to raz stalo) vo vodnom kúpeli 3 hodiny, alebo pečieme v jánskom skle asi 1 hodinu na 170 stupňov.
Krok 3: Necháme dobre vychladnúť a vymixujeme s maslom.
Zveřejněno 28. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Gj
Moje poznámka
Játrová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Gj
Nejnovější recepty
Pečený hejk s hráškovou kaší (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Dušená kedlubna - nízkosacharidová strava pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Fazolový salát s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Čokoládové muffiny
Přidáno 11. 5. 2025 13:00
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno 11. 5. 2025 06:11
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno 11. 5. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 40 sekundami
Salát z ředkviček
faluska před 7 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 7 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 7 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 7 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Cadik před 8 hodinami
Krémová polévka z červené čočky
TondaJ před 8 hodinami
Kanadský králík
tara23 před 8 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Helenakle před 8 hodinami
Tématické fráze:
játrová pomazánka,
játrová paštika s bůčkem,
pomazánka z ovaru,
sterilizace paštiky,
paštika z ovaru,
jatrova pomazanka s buckem,
pomazanka z laloku,
kančí ovar,
játrová paštika s ovarem,
játrová paštika s bůčkem a ovarem,
domací jatrová pomazánka,
játrová paštika s lalokem,
jatrova pomazanka recept,
pomazánka játrová,
kančí ořech,
paštika s bůčkem,
domaci pastika z jater apecenym buckem,
paštika z laloku,
postup při výrobě játrovky,
sterilizace paštik
Suroviny:
játra kuřecí,
vejce,
vegeta,
pepř,
sádlo,
šlehačka,
máslo
Komentáře (6)
manzel, este neochutnal, ale som si ista, ze bude nadseny a budem opakovat