Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová pomazánka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 1. 2009 11:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 389 kJ / 1 049 kcal
Bílkoviny118,79 g
Tuky56,88 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 3,53 g
Sodík 754 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy15,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to tá najlepšia nátierka akú poznám.Dá sa aj sterilizovať do fliaš.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie

3. 2. 2010 18:51

Na výrobě paštiky není nic složitého doporučuji hlavně pro ty kteří si kupují domácí vykrmené prasátko . Na paštiku spotřebuji laloky to jsou ovary i bůčky . Po každé dělám jiné chutě semelu kapie nebo houbové koření nebo čili . přeji at se Vám daří:yes:

allis

25. 8. 2009 09:54

Co jsou prosím 2 maslá? To je půl kila másla? Díky A.

jollka jollka

25. 8. 2009 09:46

Zajímavé paštiku jsem ještě nikdy nedělala je na čase to zkusit+bodík:-p:yes:

Pejli Pejli

24. 8. 2009 10:54

2 dcl masti- to je sádla?? jinak už to mám v oblíbených a snad si to jednou udělám. Paštiky, to já ráda. A ještě k tomu, když vím, co jsem si tam všechno dala :-*

HankaPu HankaPu

24. 8. 2009 10:36

Pomazánka je vynikající:yes::yes::yes: lepší jsem nejedla, já jsem jí pekla v troubě v zapékací míse a zhruba za půl hodiny byla upečená a krásně voněla, po vychladnutí jsem jí vyšlehala s máslem, moc nám všem chutná:yes::yes: +

vybusna vybusna

14. 8. 2009 10:01

pomazanka je naozaj fantasticka....varila som ju vo vode a skutocne sa mi sacok na jednom mieste pretrhol, nastastie v case, ked uz bola masa ztuhnuta. urobila som chybu....zmaknute maslo som nakrajala do masy, ktora bola celu noc v chladnicke, takze to budem musiet preslahavat.
manzel, este neochutnal, ale som si ista, ze bude nadseny a budem opakovat

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: játrová pomazánka játrová paštika s bůčkem pomazánka z ovaru sterilizace paštiky paštika z ovaru jatrova pomazanka s buckem pomazanka z laloku kančí ovar játrová paštika s ovarem játrová paštika s bůčkem a ovarem domací jatrová pomazánka játrová paštika s lalokem jatrova pomazanka recept pomazánka játrová kančí ořech paštika s bůčkem domaci pastika z jater apecenym buckem paštika z laloku postup při výrobě játrovky sterilizace paštik

Suroviny: játra kuřecí, vejce, vegeta, pepř, sádlo, šlehačka, máslo

TopRecepty.cz

Játrová pomazánka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73Gj