Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 862 kJ / 1 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,52 g |
Tuky | 75,12 g |
Vláknina | 2,64 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 76,64 g |
Postup přípravy
Kdo nemusí dia, tak si pocukruje cukrem.
Zveřejněno 12. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný koláč pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVEZ
Moje poznámka
Ovocný koláč pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVEZ
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 47 minutami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový jogurt
Přidáno před 18 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční hlavička
ivka315 před 15 minutami
Zapečené žampiony s Nivou
oligarda před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
vanilj před 1 hodinou
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 3 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 3 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 4 hodinami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
misak2 před 5 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Drejka741 před 5 hodinami
Tématické fráze:
koláč pro diabetiky,
koláče pro diabetiky,
pečeme pro diabetiky,
peceni pro diabetiky,
cukr na pečení pro diabetiky,
pečeme pro diabetiky recepty,
cukr pro diabetiky,
ovocný koláč bez cukru,
koláč pro diabetika,
recepty pečení pro diabetiky,
pečeme pro diabetika,
dietní ovocný koláč,
recepty pro diabetiky,
tvarohový koláč pro diabetiky,
moučník pro diabetiky,
bublanina pro diabetiky,
cukr pro diabetiky na pečení,
koláče pro diabetiky recepty,
kolace pro dijabetiky.com,
moucniky pro diabetiky
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
olej,
voda,
sladidlo,
prášek do pečiva
Komentáře (13)
Jinak pro diabetiky peču ze špaldovky, polohrubá je méně vhodná, zvyšuje hladinu cukru víc než špaldovka. Ale borůvky to rozhodně napravěj, ještě bych přidala skořici
A vypadá to dobře