Diabublanina nejen pro diabetiky

spagetka Kuchařka:

Dietní recepty , DIA 7 názorů

59
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Suroviny

5 vajec
Nyní v akci
250 g špaldové mouky
30 g dia cukru na pečení
2 PL skořice
cca 100 g tuku (Hera)
100 g zakysané smetany
1 prášek do pečiva
čerstvé ovoce lze i kompotované
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Celá vejce ušleháme s cukrem, pak přidáme mouku s práškem do pečiva, smetanu a nalijeme na plech, nebo pekáček, pokrytý pečícím papírem.

  2. Ovoce prosypeme skořicí a pak jej poklademe do těsta.

  3. Na těsto naházíme kousky tuku.

  4. Pečeme do zlatova.

Poznámka

Jelikož jsem byla požádána o vložení dia receptu, ač to bylo podle onoho podobného, vyhověla jsem. Fotky ale dávám stejné a děkuji myšičce za inspiraci

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Diabublanina nejen pro diabetiky

  • suslajda suslajda

    Pěkná bublanina ze špaldové mouky jsem ještě nepekla:yes::yes:+9

    Odpovědět

  • senky senky

    :yes::yes: Vypadá skvěle, ze špaldovky jsem zatím dělala jenom křehké koláčové těsto, šlehané ne, vyzkouším;-):-K

    Odpovědět

  • spagetka spagetka(autorka receptu)

    Děkuji vám:-K:-K, Teri ze špaldovky už dělám prakticky všechno, je výborná, jakoby oříšková :-p:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja

    Zo špaldovej múky som ešte nepiekla, mal by som vyskúšať;-) Koláč vyzerá veľmi dobre, chutne :yes:;-)

    Odpovědět

  • nofrona nofrona

  • Iness Iness

    Špagi,pěkná bublaninka, nad ní jsem dneska taky uvažovala:-). Špaldovou mouku jsem dost používala při dělené stravě, není špatná:yes:.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Ty zelený ďáble!:-D Máš foťák, o jakém si můžu nechat zdát, tak pořádně zaostři, jo?:-D:-D Díky moc za ten recept;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo