Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 939 kJ / 1 897 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,85 g |
| Tuky | 80,02 g |
| Vláknina | 31,76 g |
| Cholesterol | 162 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,07 g |
| Sacharidy | 236,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřestové rizoto Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WR7g
Moje poznámka
Chřestové rizoto Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WR7g
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 4 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 22 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 3 minutami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 12 minutami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 2 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 2 hodinami
Ošatkový chléb
Pajkujka před 3 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 4 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 4 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 6 hodinami
Tématické fráze:
rizoto s chřestem,
zelenunivé rizoto s chřestem,
chrestove rizito,
chrestove risoto,
recept na rizoto s chřestem,
recept rizoto s chřestem,
chretove rizoto recept,
chřest recept rizoto,
chřestové zizoto,
chřestove tlrizoti,
chrestove rizuto,
chřestivý rizoto,
chřest recepty rizoto,
chřestové menu,
rizito s chřestem,
recept na rizoto z chřestu,
chrestové rizoto s chřestem,
chrestové rizoto s chřestem,
cuketovo chřestové rizoto,
recept kremove chřestove rizoto
Suroviny:
chřest,
cibule,
cibulka,
kapie červená,
sýr tavený,
roquefort,
mléko,
smetana 33%,
rýže,
bujón zeleninový,
nať petrželová,
koření provensálské,
sůl,
máslo,
olej,
parmazán
Komentáře (1)