Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 58 801 kJ / 14 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,80 g |
Tuky | 164,64 g |
Vláknina | 34,75 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 3 032,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Moje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Nejnovější recepty
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 5 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno 9. 7. 2025 08:42
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno 9. 7. 2025 08:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké čokoládové cookies
Vendula Vágnerová před 20 minutami
Česneková kuřecí prsíčka v sýrové, smetanové omáčce
wimra před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Ajisek před 1 hodinou
Brownie
petramotlickova před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
radbastim před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Bettynka_ před 3 hodinami
Rybízový sirup
esso před 4 hodinami
Brusinky z rybízu
esso před 4 hodinami
Květák smažený v troubě
Wanilor před 4 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
jalamo před 5 hodinami
Tématické fráze:
mille feuille,
mille-feuille,
millefeuille,
mille foile,
mille feuille recept,
millefeuile,
mille-feuille recept,
mille-feuilles,
mille feuile,
mille feuille tisíc listů,
mille feillae,
millefeule,
millefeulie,
mile feuille,
mille feuilles,
millefemille,
dezert mille recept,
„být perplex”,
mille feuile kolač,
francouzský dezert mille feuille
Suroviny:
těsto listové,
mléko,
cukr,
pudink vanilkový,
vejce,
máslo,
šlehačka,
cukr moučkový,
pudink
Komentáře (12)
Dá se koupit těsto, sice dražší, na papíru již rozválené. Dobře se s ním pracuje, dá se dělit i s papírem a ani byste ho nemusela ořezávat
Pokud chcete mít horní plát nerozfofrovaný při krájení řezů (ale lze to pěkně nakrájet "pilkou), tak zkuste jeden plát nakrájret na díly už před pečením (na papíru a neoddělovat - pečením se to rozestoupí) a po upečení poskládat na krémem potřené pláty a teprve následně řezy dokrojit
Technická:
"dáme péct klasicky dozlatova"
No, já peču při 220 až 230°C
Milfei - mrožovník
Přeloženo z jazyka Francouzština