Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládové mille-feuille

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

23. 1. 2013 11:35

Suroviny pro 30

30

Nutriční hodnoty

Energie7 618 kJ / 1 821 kcal
Bílkoviny12,43 g
Tuky129,03 g
Vláknina3,08 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy150,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

12. 12. 2015 08:10

Zase se zatoulaly ingredience z nějakého jiného receptu :-((:no::no:
Už mě ten místní šotek štve, to aby se člověk vážně bál něco vložit, aby mu to nepřekopal na nesmysly :-//

spagetka spagetka

23. 1. 2013 19:24

Jitkas:jo už jsem v obraze, no jo, mě ty cizí názvy moc do hlavy nelezou

Jitkas

23. 1. 2013 18:48

srettka: takze hamburger, musaka,atdddd.? To, co tady predvedla Kamili, nejsou ani zl. rezy, ani mille feuille, ani nic, proste paskvil, doufam, ze je jasno.

Jitkas

23. 1. 2013 18:39

spagetka: je tu recept- autor rebeka.

srettka

23. 1. 2013 17:57

Jitkas:já ti rozumím, ale čeština je krásný rozmanitý jazyk a je škoda ho neužít a potlačovat jej cizími názvy, ať jím v restauraci rozumějí, nebo ne

spagetka spagetka

23. 1. 2013 17:52

Jitkas:Bohužel nevím ani co je Profiteroles. Vysvětli, děkuji, vím, že bych si to vyuglila, ale dej mi svou informaci;-);-)

Jitkas

23. 1. 2013 17:49

srettka a spagetka: Mille feuille je asi tak famozni, jako Profiteroles. Nemusite znat ani slovo cizi reci a v kazde slusne restauraci(kdekoliv), vi o co jde( i ve Finsku).

spagetka spagetka

23. 1. 2013 15:18

srettka: dej si to do překladače zvol třebáááá hmmm eskymáckej výraz :-D:-D:-D

srettka

23. 1. 2013 15:17

spagetka:já se picnu, oni to jsou žloutkáče...proč takový diuný název,co mě ani přečíst nende,:-S tož to já jdu udělat klasické topinky s česnekema dám tomu název třeba smažas panis fofro aliumo :-D

spagetka spagetka

23. 1. 2013 15:12

srettka: sreťulinko, tu máš vysvětlení, neboooj, já to taky nevěděla, ale existujou stovky variant - http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=2305
A už vím, mamka to nevykrajovala na kolečka, ale nechala v celku

srettka

23. 1. 2013 15:02

jééžiš, toť název, že by se mě udělala po přelouskání na jazyku trvalá:-O a japa by to znělo česky?? to je taky nějaký nordický jazyk, ne??:-)) špagi, nevíš co je to v překladu?:-Dkdyž zvládáš tu fínštinu:-D

Jitkas

23. 1. 2013 13:26

Mille feuille, znamena: tisic listu, priste, az budes delat, propichej testo huste vidlickou. Po upeceni zustane nizke. V tvem provedeni to pripomina slepovane detske piskoty. Je to jeden z nejlepsich moucniku ,co znam, ovsem toto bych asi tezko dala!!

spagetka spagetka

23. 1. 2013 11:37

Něco mi to říká, že jsme to snad kdysi doma dělali, teda určo ne pod tímhle názvem, ale bylo to dobré ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mille feuille mille-feuilles mille-feuille mille feuilles recept na mille feuilles milles feuilles jak přečíst mille-feuilles mille feuille recept mille feuilles recept millefeuille mille feulle mille-feulle dezerty zl listového těsta millefeuille dort milles feullies cokoladova pena na profiteroles mille-feuille recept recepty milles feuilles dorty mille feuille mille feuile

Suroviny: těsto listové, mouka hladká, mléko, cukr krupice, kakao, vanilkové aroma, škrob kukuřičný, máslo, cukr moučkový, šťáva pomerančová, čokoláda

TopRecepty.cz

Čokoládové mille-feuille

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJRp