Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 051 kJ / 968 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,82 g |
| Tuky | 23,27 g |
| Vláknina | 15,76 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 483 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 104,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPRP
Moje poznámka
Játrové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPRP
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 11 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 12 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 20 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 21 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 4 minutami
Fofr broskvový koláč
Martula před 5 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 8 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 8 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 8 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 8 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 8 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 8 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
jatrove karbenatky,
jatrovy karbanatek,
karbanátky z paštiky,
recept na jatrove karbenatky,
karbanátky z mletého masa a játry,
játrové placičky,
karbanátky z játrové paštiky,
karbanátky z jater,
karbenatky z kuřecí jatry,
jatrové kabanátky,
karbenatky s jatrou,
karbanatek s jatry,
jatrove rizoto,
karbenatky z pastiky,
karbenatky z jatrove pastiky,
karbenátky jatrove,
jatrovi,
jatrove fasirky,
karbenátky s játry,
jatrovy karbenatky
Suroviny:
brambory,
játra vepřová,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
strouhanka,
olej
Komentáře (7)
Ani nevíš jak se to dělá jen si opsal někde recept
A co Eva Hubová, jestlipak aspoň ta si všimla, že základní surovina se v postupu liší s tou původní