Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 266 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 0,63 g |
Vláknina | 5,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staré těsto – old dough – pâte fermentée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNog
Moje poznámka
Staré těsto – old dough – pâte fermentée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNog
Nejnovější recepty
Bezinkové řízky - kosmatice
Přidáno před 1 hodinou
Topinka s česnekovým tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Přidáno před 3 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky
Přidáno před 17 hodinami
Banánové lívance s teplou Lotus polevou, malinami a lískovými oříšky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 15 minutami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 25 minutami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 39 minutami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 1 hodinou
Mandlová bublanina s třešněmi
danila před 1 hodinou
Mleté maso pečené v listovém těstě
Moanka před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
drutek73 před 3 hodinami
Kotlety na smetaně
Dudkova77 před 3 hodinami
Prošívaná deka
Jandulka13 před 5 hodinami
Tématické fráze:
staré těsto,
recepty ze starého těsta,
staré těsto recept,
recept na staré těsto,
dalamanky ze stareho kynutého těsta,
peceni ze stareho testa,
recept staré těsto,
jak udělat staré těsto,
chleb ze stareho testa,
staré recepty,
kynuté těsto s se starým chlebem,
jak na staré těsto,
preferment staré cesto,
stré těsto,
staré obycejné recepty,
kynuté těsto podle starého receptu,
jak vytvarovat rohlíčky z listového těsta,
top chleb s e stare testo
Suroviny:
mouka,
voda,
droždí čerstvé,
sůl,
Komentáře (8)
Pozn. ja staré cesto pridávam na začiatku miesenia cesta ...nemám dojem, že by som tým niečo pokazila, výsledok je vždy dobrý.
Knedle kysli nádherne.