Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečené banánové řezy

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Susa Susa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 942 kJ /
2 854 kcal
Bílkoviny70,16 g
Tuky35,04 g
Vláknina78,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy526,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Datle namočíme cca na půl hodiny do hrnku s vodou a počkáme, až změknou. Po půl hodince vhodíme datle i s vodou do mixéru, přidáme ovesné vločky a mixujeme. Krok 2: Hmota by měla mít konzistenci tak akorát. Těsto připravte spíše tužší. V opačném případě přidejte ještě vločky. Krok 3: Takto připravené těsto rozprostřete na dno mísy (já jsem použila hranatou zapékací), kterou si nejprve vyložte pečícím papírem. Na těsto pak navrstvěte rozmixovaného Šmakouna s banány. Krok 4: Vše pak polijte rozpuštěnou hořkou čokoládou a posypte nasekanými vlašskými ořechy. Nechte ztuhnout v lednici a máte hotovo.

Zveřejněno 1. 4. 2016

Poznámka autorky Susa

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

cookingwithsusa.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečené banánové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wvQJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečené banánové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wvQJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
nepeceny banánový řez, banánové řezy, banánový řez, nepečené řezy s banánem, nepečené řezy, susa řezy recept, nepečený řez s banánem, banánové rychlé řezy, banánový nepečený, řezy s banánem, nepečené banánové, banánový řez recept, nepečene řezy recept, řezy s jahodami a banánem, sušené datle recepty, bananovyrez, rychlé banánové řezy, ovesné řezy s s banánem, ovesne řezy s bananem, nepecene s banánem

Suroviny:
šmakoun přírodní aroma, datle, vločky ovesné, banán, čokoláda hořká, ořechy vlašské

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu