Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 257 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,27 g |
Tuky | 1,88 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 115,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená polenta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PVy
Moje poznámka
Zapečená polenta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PVy
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 37 minutami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 2 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 3 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 4 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 4 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 5 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapečená polenta,
polenta recepty,
polenta recept,
polenta zapečená,
polenta,
recepty z polenty,
vaříme z polenty,
polenta základní recept,
vaříme polentu,
polenta s balkánským sýrem,
recept zapečená polenta,
polenta - zapečená,
recepty na polentu,
zapečená polenta recepty,
zapečená polenta recept,
zapékaná polenta,
recept z polenty,
jak vaříme polentu,
zapečená polenta s grilovanou zeleninou,
pečeme z polenty
Suroviny:
rajče cherry,
polenta instantní,
vývar zeleninový,
olej olivový,
sýr balkánský,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (5)