Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 473 kJ / 4 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,95 g |
Tuky | 246,46 g |
Vláknina | 25,68 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 521,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šneky s rumovými rozinkami a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/roNw
Moje poznámka
Šneky s rumovými rozinkami a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/roNw
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 6 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 7 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 1 hodinou
Palačinky - klasické
Lukrejka před 1 hodinou
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 1 hodinou
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 4 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 5 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 6 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 6 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 7 hodinami
Tématické fráze:
šneci s s rozinkami,
sneky se skorici,
šneci se skořicí a cukrem,
pečený šneci se se skořicí,
nadýchané šneci se skořicí,
šneci s ořechy, skořicí s rumem,
pečené směky se skorici,
šneky se skořicí a ořechy,
skořicovī šneci,
sneci z s rozinkami,
šneci s rozinkami a medem,
tvarohový šneci s rozinkama,
šneky s cukrem a skořicí,
spaldovy sneci se skorici,
šnek se skorici,
pečené šneky se skořicí
Suroviny:
mléko,
olej,
mouka hladká,
sůl,
cukr krupice,
droždí,
máslo,
rozinky,
rum,
med,
skořice
Komentáře (5)