Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 770 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 43,13 g |
Vláknina | 2,85 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 735 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 4,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme tatarku s hořčicí a smetanou. Omyté a osušené maso osolíme. Důkladně ho potřeme marinádou, přikryjeme a uložíme do chladna do druhého dne.
Krok 2: Hodinku před pečením maso vytáhneme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Čtvrtky předěláme i se zbytkem marinády do pekáčku s nakrájenou cibulí.
Krok 3: Maso posypeme kořením, podlijeme trochou vody a přikryjeme. Takto pečeme cca 30 minut. Odkryjeme a dopečeme dalších 15-20 minut do křupava.
Zveřejněno 17. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6E8
Moje poznámka
Tatarkové kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6E8
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
janatka před 1 minutou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 8 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 59 minutami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 2 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 2 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Krenex
dragomirac před 16 hodinami
Tématické fráze:
tatarková marináda,
tatarkové kuře,
tatarkové kuřecím masem,
kuře z tatarko,
marináda na kuře z tatarky,
tatarske kure,
kuře v tatarske omacce,
marináda na kuře s tatarkou,
stamgastovo kure,
tatarkové kuřecího masa,
kuřecí v tatarkové marinádě,
marinada z tatarky,
kuřecí v marinádě z tatarky,
kuře v marinádě z tatarky,
tatarkové kuřecí maso,
recept na tatarkové kuře,
příprava kurete den pred pecenim,
pečené kuře potřene tatarskou omáčku
Suroviny:
kuře čtvrtky,
tatarská omáčka,
smetana zakysaná,
hořčice pikantní,
cibule,
koření na kuře,
sůl
Komentáře (3)