Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 332 kJ / 1 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,60 g |
Tuky | 113,13 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 838 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,49 g |
Sacharidy | 54,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná paprika na čínském zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogXB
Moje poznámka
Plněná paprika na čínském zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogXB
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 22 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná pečeně
radekfiala před 5 minutami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 6 minutami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 35 minutami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 39 minutami
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 1 hodinou
Bábovka z pudinku
Routeu před 2 hodinami
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 2 hodinami
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 2 hodinami
Křehký jablečný závin
Lara.S před 2 hodinami
Tématické fráze:
čínské zelí recepty,
recepty z cinskeho zeli,
kvasena plněna paprika,
čalamáda s čínským zelím,
čínské zelí,
plněné papriky pečeného celeru se zelím recept,
plnene cinske zelí,
kvašená zelenina recepty plnene papriky zelim,
plnene papriky hl.zelim,
plněné papriky zapečené ze zelím,
cinske zeli calamada,
papriky plnene zelim a česneku,
plněné papriky slepice
Suroviny:
maso mleté mix,
cibule,
česnek,
vejce,
hořčice,
smetana,
rýže,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř,
paprika,
párky,
zelí čínské,
cibule,
slanina,
česnek,
paprika čerstvá červená,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (2)