Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelené stromečky

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 306 kJ /
6 287 kcal
Bílkoviny47,89 g
Tuky388,15 g
Vláknina9,75 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 39 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy645,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zo všetkých surovín vypracujeme hladké cesto a necháme ho v chlade 2 hodiny.
Potom cesto vyvaľkáme na 3-4 mm hrúbku a vykrajujeme stromčeky. Krok 2: Stromčeky uložíme na plech a pri teplote 180°C upečieme. Necháme vychladnúť. Krok 3: Polovicu stromčekov potrieme polevou, ktorú vymiešame z cukru, citrónovej šťavy a pár kvapiek zelenej farby. Ihneď ozdobíme hviezdičkami. Necháme zaschnúť. Krok 4: Vyšľaháme krém dohladka a zlepujeme ním vždy jeden čistý stromček a jeden zelený stromček.

Zveřejněno 9. 12. 2016

Poznámka autorky tejaja

Stromčeky pečiem a polevou potieram s predstihom. Krém urobím cca 3 dni pred sviatkami, aby stromčeky zvláčneli.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelené stromečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jk8D

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelené stromečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jk8D

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zelené ozdoby na stromeček, citronové stromecky, pečene sněhove ozdoby na stromeček, stromecek kari, zelené stromečky z matcha, recept na stromečky

Suroviny:
mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, máslo, sůl, citron, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, cukr moučkový, šťáva citronová, potravinářské barvivo zelené,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu