Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerový salát ze sterilovaného celeru

Velmi chutný a rychlý salát, který se výborně hodí na svačinu nebo večeři. Připravujeme ho ze sterilovaného celeru se šunkou, měkkým salámem nebo zcela bez uzeniny. Ve všech variantách je skvělý. Podáváme s čerstvým pečivem a dobře vychlazený.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Nadja Nadja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 053 kJ /
730 kcal
Bílkoviny36,05 g
Tuky61,31 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 196 mg
Sodík 1,99 g
Sůl4,70 g
Sacharidy8,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celer scedíme a vymačkáme. Šunku nakrájíme na tenké nudličky nebo nastrouháme na velké slzičce. Krok 2: V míse smícháme majonézu, jogurt, hořčici, worcester a pepř, pak vmícháme šunku a tekutiny zbavený celer. Krok 3: Vše dobře promícháme, podle potřeby osolíme, případně ještě dochutíme a dáme do ledničky uležet.

TIP: Přehled zimních salátů

Zveřejněno 26. 4. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1kgq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1kgq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Hanis: těší mě, že vám chutnal.<3;-)

Výborný salát ????, moc jsme si pochutnali.

Namícháno, ochutnáno, snědeno! Pochutnala jsem si. :yes: Omylem jsem do misky vyklopila sladkou aktivii, tak jsem přidala citrónovou šťávu. I tak to bylo velmi dobré!

Dajda: určitě ano, ten jogurt zase není tak sladký. A já tehdy, když mám kyselý jogurt, tak přidám i trochu sladidla. I kdyby jogurt byl s ovocem, tak myslím, že by to nebylo na závadu. Celer se s ovocem docela dobře doplňuje.

Nadja: Taky si myslím, že trocha cukru nebo sladidla a případně kapka citrónu nejsou na škodu. :-K

Dobře jsi to vyšpionila ;-):yes:

Tenhle sterilovaný celer miluju a právě ho mám ve spíži. Kousek šunky se také v lednici najde. Že bych salát vyzkoušela k večeři? <3

Tématické fráze:
salát ze sterilovaného celeru, celerovy salat, sterilovaný celer recepty, salat z sterilovaneho celeru, celerový salát recept, salát ze sterilizovaného celeru, sterilovaný celer, sterilizovaný celer, salat ze sterilovaneho z celeru, sterilovaný celer, recept, celer recepty, sterilovany celer recept, celerový salát ze sterilizovaného celeru, recept na celerový salát, salat z cerelu, recept ze sterilovaného z celeru, sterilivany salat, sterilovany celer v receptech, sterilovani celeru, celerový salát se salámem

Suroviny:
celer sterilovaný, šunka, majonéza, jogurt bílý, hořčice plnotučná, omáčka worcesterová, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu