Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kostky na sterilovaném celeru

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 8. 2011 11:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud vaříme pomalu, má omáčka samozřejmě lepší chuť, ovšem pokud spěcháme, vařímě v papiňáku. Můžeme podávat s rýží, knedlíky, noky, těstovinami apod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

1974andrea 1974andrea

4. 3. 2013 13:53

rebeka:Ale kostičky nebo nudličky, to je jedno, ty nudličky se rychleji rozvaří;-). Naděnko díky ti za vyzkoušení, jsem ráda, že tě recept nezklamal a mockrát děkuju za krásné fotečky:-K;-):yes:

rebeka rebeka

4. 3. 2013 13:27

1974andrea: díky za vynikající oběd, moc jsem si pochutnala:-p:yes:
v obchodě neměli proužkovaný celer, jen kostkovaný, přidala jsem ještě i řapíkový a pár feferonek:-8:-D:-D přílohou byly k tomuto pokrmu naprosto chuťově dokonalé "vídeňáky" od Bahulky.. no, nebe v hubě:-p:-*:yes::yes:
http://www.toprecepty.cz/recept/32723-videnske-kne...
holky, díky:-K:-)

1974andrea 1974andrea

1. 3. 2012 10:35

Eliza:Eli, tohle ti bude určo chutnat;-)

Eliza Eliza

1. 3. 2012 10:22

Vivat náhodné recepty...tohle si hned ukládám.:yes:+

1974andrea 1974andrea

13. 8. 2011 08:16

Děkuji vám všem za přečtení a ohodnocení receptu:-K:-*:-8

Pajaja

12. 8. 2011 09:15

Andrejko, sterilovaný celer je mňamka, jednou jsem dělala podobný recept a bylo to :yes: Tvůj určitě vyzkouším. :-p:yes:+

Merylas Merylas

12. 8. 2011 06:33

:yes:;-):-K A na fotu jídlo vypadá silně jedle:-p

1974andrea 1974andrea

11. 8. 2011 19:29

rebeka:Díky Nadi, už jsem tě politovala na pokecu;-):-K

rebeka rebeka

11. 8. 2011 19:25

to je kandidát na pomalení se;-)
máš to moc hezké..:-K:-Ki když dnes mám den blbec:-//tohle bych si dala s chutí:-K

ivulinka ivulinka

11. 8. 2011 19:21

Moooc hezučké:-K

1974andrea 1974andrea

11. 8. 2011 19:05

suslajda:Děkuji:-K

suslajda suslajda

11. 8. 2011 18:24

:-K:yes::yes:+1

1974andrea 1974andrea

11. 8. 2011 16:50

Bibinka:Já dělám také vše z čerstvé zeleniny, ale třeba sterilované okurky nebo papriky do omáček dávám, tak jsem vyzkoušela i celer, protože je to zase úplně jiná chuť než s čerstvým. Např. zrovna kopr, fazolky, houby, to si vše mrazím z vlastních zdrojů a protlak a lečo si zavařuji doma také.

Bibinka Bibinka

11. 8. 2011 16:14

1974andrea: Andreo, dělám také, ale zásadně s čerstvím celerem, mě tahle sterilovaná zelenina moc nejede, až na nějaké výjimky a dělám to někdy i z vepřového. Třeba udělat koprovku s čerstvého kopru a sterilovaného, to je podstatný rozdíl;-) Ale protože je to dobrá mana, dávám ti 9.bod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 8. 2011 15:39

Hmmmmm:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: sterilovaný celer hovězí kostky s rýží maso na sterilovaném celeru hovězí na celeru na sterilovanem celeru hovězí kostky recepty hovězí kostky recepty z celeru sterilovaný celer recept recepty hovězí maso na celeru sterilované maso celer sterilovaný nakládaný celer sterilovaný pomazanka zp recepty vepřové na sterilovaném celeru nakládaný celer celer recepty jak udělat hovězí kostky recept omacka ze sterylovaneho celeru sterilovaný celer doma

Suroviny: hovězí zadní, celer sterilovaný, pomazánka papriková, cibule, tymián, jalovec, koření nové koření, pepř, koření paprika maďarská, česnek, sůl, olej, bujón, jíška tmavá instantní

TopRecepty.cz

Hovězí kostky na sterilovaném celeru

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqOZ