Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 536 kJ / 2 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,46 g |
Tuky | 121,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 619 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,01 g |
Sacharidy | 83,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná zapečená paprika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NrXK
Moje poznámka
Plněná zapečená paprika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NrXK
Nejnovější recepty
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 5 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno 9. 7. 2025 08:42
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno 9. 7. 2025 08:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké čokoládové cookies
Vendula Vágnerová před 16 minutami
Česneková kuřecí prsíčka v sýrové, smetanové omáčce
wimra před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Ajisek před 1 hodinou
Brownie
petramotlickova před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
radbastim před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Bettynka_ před 3 hodinami
Rybízový sirup
esso před 4 hodinami
Brusinky z rybízu
esso před 4 hodinami
Květák smažený v troubě
Wanilor před 4 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
jalamo před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapecené papriky,
plnene zapecene papriky,
zapečená plněná paprika,
zapečené plněné papriky,
zapečená paprika,
recept plněná paprika zapečená,
paprika zapečená,
recepty zapečené plněné papriky,
zapeceny papriky,
plněná zapečená paprika,
plňená paprika,
plněne papriky zapečene,
zapečené papriky bez masa,
recept na zapečené plněné papriky,
zapečená plněná paprika se sýrem,
olněné zapečené papriky,
plněna zapečena paprka,
zapečené papriky plněné,
recept na zapečené papriky,
zapečená paprika recepty
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
cibule,
olej,
maso mleté,
pepř,
koření pizza,
vejce,
strouhanka,
vývar,
sýr eidam
Komentáře (6)
Neni, proste nemluvte a udelejte expariment. U smesi na karbanatky trochu oddelte, nez tam date vejce. A ted udelejte dva ruzne karbanatky. Rozdil nepoznata'
Udelejte gulas, ptacky, rajskou omacku, dejte si na talir a ted pridejte smetanu. Rozdil je nebetycny. Jinak mate pravdu, vejce jsou dedictvi minulosti. Problem je, ze jedna slipka se uci varit od druhe a pri tom se nezajima o to, jak veci jsou a co se pri vareni deje. 10 let jsem byl zvan na vanocni husu, pecenou ne v elektricke, uzavrene troube, ale v plynove. Byla to suchota. Kdyz jsem se zminil, ze husa ma byt prikryta, dostalo se mi odpovedi, ze maminka husu nikdy neprikryvala. Slipka nemohla pochopit, ze prikryti, uzavreny prostor ma 100% vlhkost, ktera zpomaluje vysouseni
Vasi matku jste zajiste oslovoval stejne, ze?
A ano, mlete maso opravdu vejce nepotrebuje, staci dobre propracovat, pridat lzici dve studene vody. Vejce se do mletych smesi pridavalo predevsim proto, ze bylo casto hodne nastavovano houskou, strouhankou, ryzi.
Paul Sulc: možná by bylo dobré, kdybyste místo nazývání žen slípkami přidal pro začátek nějaký svůj vlastní recept, ne?
U Vašeho profilu nevidím žádný, ani fotku, jen téměř 100 připomínek
Souhlasím, leč pokusím se o neprofesionální přípodotek: Jestli ono to není reziduum kuchyňské výchovy našich maminek a pramaminek, že?
No, nahlédnuto ale z jiné strany, jestli ta vejce tady nejsou stejný "nesmysl" jako smetana, kterou tak rád zhusta v jídlech protěžujete, že
***
Hmmm, až včíl jsem si tento netradiční rcp pořádně přečetl