Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 536 kJ / 2 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,46 g |
Tuky | 121,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 619 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,01 g |
Sacharidy | 83,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná zapečená paprika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NrXK
Moje poznámka
Plněná zapečená paprika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NrXK
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 9 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 4 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 5 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 5 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 6 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 8 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 9 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 10 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapecené papriky,
plnene zapecene papriky,
zapečená plněná paprika,
zapečené plněné papriky,
zapečená paprika,
recept plněná paprika zapečená,
paprika zapečená,
recepty zapečené plněné papriky,
zapeceny papriky,
plněná zapečená paprika,
plňená paprika,
plněne papriky zapečene,
zapečené papriky bez masa,
recept na zapečené plněné papriky,
zapečená plněná paprika se sýrem,
olněné zapečené papriky,
plněna zapečena paprka,
zapečené papriky plněné,
recept na zapečené papriky,
zapečená paprika recepty
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
cibule,
olej,
maso mleté,
pepř,
koření pizza,
vejce,
strouhanka,
vývar,
sýr eidam
Komentáře (6)
Neni, proste nemluvte a udelejte expariment. U smesi na karbanatky trochu oddelte, nez tam date vejce. A ted udelejte dva ruzne karbanatky. Rozdil nepoznata'
Udelejte gulas, ptacky, rajskou omacku, dejte si na talir a ted pridejte smetanu. Rozdil je nebetycny. Jinak mate pravdu, vejce jsou dedictvi minulosti. Problem je, ze jedna slipka se uci varit od druhe a pri tom se nezajima o to, jak veci jsou a co se pri vareni deje. 10 let jsem byl zvan na vanocni husu, pecenou ne v elektricke, uzavrene troube, ale v plynove. Byla to suchota. Kdyz jsem se zminil, ze husa ma byt prikryta, dostalo se mi odpovedi, ze maminka husu nikdy neprikryvala. Slipka nemohla pochopit, ze prikryti, uzavreny prostor ma 100% vlhkost, ktera zpomaluje vysouseni
Vasi matku jste zajiste oslovoval stejne, ze?
A ano, mlete maso opravdu vejce nepotrebuje, staci dobre propracovat, pridat lzici dve studene vody. Vejce se do mletych smesi pridavalo predevsim proto, ze bylo casto hodne nastavovano houskou, strouhankou, ryzi.
Paul Sulc: možná by bylo dobré, kdybyste místo nazývání žen slípkami přidal pro začátek nějaký svůj vlastní recept, ne?
U Vašeho profilu nevidím žádný, ani fotku, jen téměř 100 připomínek
Souhlasím, leč pokusím se o neprofesionální přípodotek: Jestli ono to není reziduum kuchyňské výchovy našich maminek a pramaminek, že?
No, nahlédnuto ale z jiné strany, jestli ta vejce tady nejsou stejný "nesmysl" jako smetana, kterou tak rád zhusta v jídlech protěžujete, že
***
Hmmm, až včíl jsem si tento netradiční rcp pořádně přečetl