Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná zapečená paprika

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 7. 2017 22:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 536 kJ / 2 040 kcal
Bílkoviny146,46 g
Tuky121,68 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 619 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,01 g
Sacharidy83,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenunka Lenunka

19. 7. 2017 08:55

chocolate: máte pravdu, kvalitní mleté maso opravdu vejce nepotřebuje, ale pokud si někdo koupí balíček nazvaný "masový mletý polotovar" tak z toho bez vejce neudělá nic:-)

Paul Sulc: možná by bylo dobré, kdybyste místo nazývání žen slípkami přidal pro začátek nějaký svůj vlastní recept, ne?
U Vašeho profilu nevidím žádný, ani fotku, jen téměř 100 připomínek ;-)

chocolate chocolate

19. 7. 2017 07:10

Paul Sulc: Mluvit o zenach jako o slipkach, to je hodno opravdoveho muze.
Vasi matku jste zajiste oslovoval stejne, ze?

A ano, mlete maso opravdu vejce nepotrebuje, staci dobre propracovat, pridat lzici dve studene vody. Vejce se do mletych smesi pridavalo predevsim proto, ze bylo casto hodne nastavovano houskou, strouhankou, ryzi.

Paul Sulc

19. 7. 2017 03:34

casino
Neni, proste nemluvte a udelejte expariment. U smesi na karbanatky trochu oddelte, nez tam date vejce. A ted udelejte dva ruzne karbanatky. Rozdil nepoznata'
Udelejte gulas, ptacky, rajskou omacku, dejte si na talir a ted pridejte smetanu. Rozdil je nebetycny. Jinak mate pravdu, vejce jsou dedictvi minulosti. Problem je, ze jedna slipka se uci varit od druhe a pri tom se nezajima o to, jak veci jsou a co se pri vareni deje. 10 let jsem byl zvan na vanocni husu, pecenou ne v elektricke, uzavrene troube, ale v plynove. Byla to suchota. Kdyz jsem se zminil, ze husa ma byt prikryta, dostalo se mi odpovedi, ze maminka husu nikdy neprikryvala. Slipka nemohla pochopit, ze prikryti, uzavreny prostor ma 100% vlhkost, ktera zpomaluje vysouseni

casino casino

18. 7. 2017 12:38

Paul Sulc:
Souhlasím, leč pokusím se o neprofesionální přípodotek: Jestli ono to není reziduum kuchyňské výchovy našich maminek a pramaminek, že? :-)
No, nahlédnuto ale z jiné strany, jestli ta vejce tady nejsou stejný "nesmysl" jako smetana, kterou tak rád zhusta v jídlech protěžujete, že :-8;-):-K
***
Hmmm, až včíl jsem si tento netradiční rcp pořádně přečetl :-*

Paul Sulc

18. 7. 2017 05:00

Dodnes minikdo nevysvetlil, proc davat do mleteho masa vejce! Jediny duvid, ze vejce to drzi pohromade je nesmysl ! Ja vejce nikdy nedava a karbanatky, sekana, plnene papriky drzi dobre. Do hamburgeru se zadne vejce nedava a take drzi pohromade. Tak proc, muze to nejaky profik vysvetlit? Pohromade to drzi castecne vodorozpustne bilkoviny, ktere se pak vareni srazi, treba zelatina.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zapecené papriky plnene zapecene papriky zapečená plněná paprika zapečené plněné papriky zapečená paprika recept plněná paprika zapečená paprika zapečená recepty zapečené plněné papriky zapeceny papriky plněná zapečená paprika plňená paprika plněne papriky zapečene zapečené papriky bez masa recept na zapečené plněné papriky zapečená plněná paprika se sýrem olněné zapečené papriky plněna zapečena paprka zapečené papriky plněné recept na zapečené papriky zapečená paprika recepty

Suroviny: paprika čerstvá červená, cibule, olej, maso mleté, pepř, koření pizza, vejce, strouhanka, vývar, sýr eidam

TopRecepty.cz

Plněná zapečená paprika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NrXK