Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 870 kJ / 1 403 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,32 g |
| Tuky | 101,30 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 198 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,59 g |
| Sacharidy | 110,62 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí a mrkev nastrouháme nebo nakrájíme najemno, cibulku na kolečka nadrobno.
Krok 2: V jiné míse připravíme zálivku. Sůl, pepř, cukr promícháme, přidáme ocet, majonézu, zakysanou smetanu a malinko mléka, dobře promícháme a přidáme k zelenině.
Krok 3: Salátek promícháme a necháme v lednici nejméně 2 hodinky odpočinout.
Zveřejněno 7. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpLp
Moje poznámka
Salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpLp
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 15 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 15 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 15 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 16 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 17 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 18 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 18 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 19 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 19 hodinami
Tématické fráze:
salatek,
salatky,
lehký jarní salátek,
salátek recept¨,
salátek recepty.cz
Suroviny:
cibulka jarní,
zelí hlávkové,
mrkev,
majonéza,
smetana zakysaná,
cukr krystal,
ocet,
mléko,
sůl,
pepř
Komentáře (3)