Postup přípravy
Krok 1: Listy kučeravého kelu obvaríme v slanej vode 3-5 minút. Scedíme a necháme odkvapkať. Hlavnú žilku opatrne narežeme, aby sme neprerezali celý list.
Krok 2: Listy poukladáme na seba po 2-3, podľa hrúbky kelu.
Krok 3: Takto uložené listy obaľujeme v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke.
Vyprážame z oboch strán na oleji. Krok 4: Podávame teplé so zeleninou alebo môžeme použiť ako prílohu aj zemiaky.
Vyprážame z oboch strán na oleji. Krok 4: Podávame teplé so zeleninou alebo môžeme použiť ako prílohu aj zemiaky.
Zveřejněno 9. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený kadeřávek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4r5g
Moje poznámka
Smažený kadeřávek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4r5g
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 1 hodinou
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 3 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 3 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 4 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 6 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 8 hodinami
Tématické fráze:
kadeřávek recepty,
recepty na kadeřávek,
recepty z kadeřávku,
kadeřávek recept,
kadeřávek v těstíčku,
kadeřávek v v těstíčku,
recept na kadeřávek,
kaderavek,
smažený kadeřábek,
recept z kadeřávku,
kapusticka kadeřábek,
smaženka recept,
kadeřávak top recepty,
kadeřávek-recepty,
kadeřavek recepty,
kadeřávek s vejcem,
kadeřávek s vejci
Suroviny:
kadeřávek,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sůl,
olej
Komentáře (2)