Svítek z kadeřávku

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 0 názorů

Suroviny

400 g kadeřávku
olej
muškátový květ
sůl
Na zalití:
2 dl mléka
3 vejce
3 vrchovaté lžíce hladké mouky
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme na malé kúsky nakrájaný kučeravý kel (kadeřávek), kým nezavädne. Osolíme, ochutíme muškátovým kvetom a odstavíme z ohňa.

  2. Kel rozotrieme na dobre vymastený pekáč.

  3. Mlieko, vajcia a múku dobre rozšľaháme a zmesou zalejeme kel.

  4. Pečieme v rúre na 180°C dozlata.
    Podávame teplé s hlávkovým alebo iným šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Svítek z kadeřávku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo