Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 029 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 20,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená paprika s fetou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ngk8
Moje poznámka
Pečená paprika s fetou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ngk8
Nejnovější recepty
Placičky z podmáslí
Přidáno před 4 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 4 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 7 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 8 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 9 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
alenalentz před 17 minutami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 34 minutami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 36 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 3 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 4 hodinami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 4 hodinami
Polévka z lišek
xSarka před 4 hodinami
Česnekové bagety
Bretik před 4 hodinami
Tématické fráze:
pecene papriky s fetou,
papriky s fetou,
paprika pecena s fetou,
pecena paprika fetou,
recepty s fetou,
pecena paprika plnena fetou,
pečená paprika s fetou,
pečené papriky plněné fetou,
nejaky recept s fetou,
pečená paprika po řecku,
recept pecena oaprika s fetou,
paprika feta recept,
řecké papriky s fetou,
pečená paprika,
papriky s fetou recept
Suroviny:
paprika,
sýr feta,
olej olivový,
rajče,
česnek
Komentáře (4)
Recept mi připomněl předkrm, který se občas objevil v nabídce pražské pizzerie s názvem Donna. Tentokrát šlo opravdu o papriku s fetou, v tomto případě o marinovanou barevnou . Skvělá byla kombinace paprika, feta (pokud možno řecká, jemná, nepřesolená) a pár zelených oliv. S kouskem ciabatty to byl skvělý předkrm. Takže si myslím, že i tato kombinace by mohla stát za to.