Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 714 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,05 g |
Tuky | 2,45 g |
Vláknina | 13,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 88,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohovo-smetanový dezert s lesním ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OnJR
Moje poznámka
Tvarohovo-smetanový dezert s lesním ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OnJR
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 2 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 5 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 5 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 6 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 6 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 7 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 9 hodinami
Tématické fráze:
rozvar z mraženého ovoce,
dezert z mraženého ovoce,
ovocný smetanový dezert,
rozvar z lesniho ovoce,
tvarohovosmetanovy dezert,
desert s lesnim ovocem,
smetanovy koláč s lesním ovocem.,
dezert z mrazeneho lesniho ovocem,
tvarohovosmetanový krém s ovocem,
mražené ovoce na dezerty,
lesni ovoce rozvar,
dezerty s mrazeneho ovoce,
krém s ovocným rozvarem,
ovocný rozvar na zákusky,
ovocný rozvar do krému,
smetanový desert s borůvkami,
dezerty s ovocným rozvarem,
smetanový krém s ovocem,
rozvarit mrazene ovoce,
smetanivy dezert v misricce
Suroviny:
tvaroh polotučný,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový,
cukr třtinový,
ovoce lesní,
cukr třtinový,
škrob kukuřičný,
voda,
mandle plátkové,
jahody
Komentáře (1)