Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 714 kJ / 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,05 g |
| Tuky | 2,45 g |
| Vláknina | 13,61 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 88,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohovo-smetanový dezert s lesním ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OnJR
Moje poznámka
Tvarohovo-smetanový dezert s lesním ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OnJR
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Tématické fráze:
rozvar z mraženého ovoce,
dezert z mraženého ovoce,
ovocný smetanový dezert,
rozvar z lesniho ovoce,
tvarohovosmetanovy dezert,
desert s lesnim ovocem,
smetanovy koláč s lesním ovocem.,
dezert z mrazeneho lesniho ovocem,
tvarohovosmetanový krém s ovocem,
mražené ovoce na dezerty,
lesni ovoce rozvar,
dezerty s mrazeneho ovoce,
krém s ovocným rozvarem,
ovocný rozvar na zákusky,
ovocný rozvar do krému,
smetanový desert s borůvkami,
dezerty s ovocným rozvarem,
smetanový krém s ovocem,
rozvarit mrazene ovoce,
smetanivy dezert v misricce
Suroviny:
tvaroh polotučný,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový,
cukr třtinový,
ovoce lesní,
cukr třtinový,
škrob kukuřičný,
voda,
mandle plátkové,
jahody
Komentáře (1)