Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 856 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,80 g |
Tuky | 2,95 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,75 g |
Postup přípravy
Odstavíme, hneď pridáme podľa chuti ocot a cukor a zakryté necháme vychladnúť. Krok 2: Vyberieme bobkový list, ak ešte máme vo fazuľke tekutinu, tak ju scedíme, a fazuľky rozdelíme na porcie. Krok 3: Každú porciu polejeme trochou smotany a posypeme kôprom.
Podávame s chlebom alebo ako prílohu k mäsám.
Zveřejněno 30. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselý fazolkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0kxN
Moje poznámka
Kyselý fazolkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0kxN
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 12 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 21 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 21 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno 12. 6. 2025 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 5 minutami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 58 minutami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Borůvkový táč
Eviip před 1 hodinou
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 4 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 6 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 7 hodinami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 8 hodinami
Tématické fráze:
kyselý salat s rajcaty,
fazolkový salát,recepty
Suroviny:
fazolky zelené,
smetana,
kopr,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
ocet,
cukr
Komentáře (4)