Kyselý fazolkový salát

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 30 min 2-4 porce Saláty 2 názory

Suroviny

500 g zelených fazolek
1 kyselá smetana (250 g)
3 lžíce sekaného kopru
1 bobkový list
3 kuličky nového koření
5 kuliček pepře
sůl
ocet
cukr
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Narezanú fazuľku podlejeme trocha vodou, pridáme korenie, soľ a bobkový list a 10 min povaríme.
    Odstavíme, hneď pridáme podľa chuti ocot a cukor a zakryté necháme vychladnúť.

  2. Vyberieme bobkový list, ak ešte máme vo fazuľke tekutinu, tak ju scedíme, a fazuľky rozdelíme na porcie.

  3. Každú porciu polejeme trochou smotany a posypeme kôprom.
    Podávame s chlebom alebo ako prílohu k mäsám.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kyselý fazolkový salát

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    popoluska340: :-K Vďaka za peknú fotku. ;-)

    Odpovědět

  • popoluska340 popoluska340

    Mila tejaja,tvoj receptik mi padol vhod na dnesny obed.Rezne som nemala uz strasne dlho,tak ked som robila manzelovi,aj sebe si 2 urobila,a doplnila si to este ladovym salatom.:yes::yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: kyselý salat s rajcaty fazolkový salát,recepty

Zapomněl/a jsem heslo