Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 773 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,60 g |
Tuky | 6,62 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 772 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 14,04 g |
Postup přípravy
Scedíme, vytáhneme bobkový list, nové koření a necháme vychladit. Krok 2: Prsa dáme do mísy, celer nakrájíme na kostičky (kdo nemá rád, nemusí ho tam dávat), přidáme k masu.
Kompot necháme okapat, broskve nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy k masu a celeru. Krok 3: Osolíme, opepříme, přidáme petrželku, tatarku a promícháme.
Pokud salátu chceme mít víc, přidáme trochu uvařených těstovin.
Zveřejněno 28. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí salát s broskví 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4J6
Moje poznámka
Kuřecí salát s broskví 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4J6
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 8 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 11 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 12 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 24 minutami
Špagety v nivě
Routilka před 2 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 2 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 5 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 5 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí salát s broskví,
kuřecí salát s broskvemi,
kureci salat v broskví,
kuřecí salát s broskví a s celerem,
kuřecí salát s prsa a broskví,
kuřecí salát recept,
kuřecí salát,
salát s broskví a kuřetem,
broskvový salát s kuřetem
Suroviny:
prsa kuřecí,
kompot broskvový,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
petrželka,
tatarská omáčka,
těstoviny
Komentáře (4)
Proč ne, že
Je ale rozdíl, když se vcelku vařené (dušené, pečené) maso posléze pokrájí; přece nevaříme políffku, že
No a když se v závěru zastříkne lihovinou (slivovici neééé!!!) či likérem (persico, apricot), tak pak je to salátek eňo ňuňo