Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 244 kJ / 1 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,02 g |
Tuky | 31,72 g |
Vláknina | 7,95 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 137,00 g |
Postup přípravy
Po vychladnutí rozřízneme na dvě části. Krok 2: První část navlhčíme, pomažeme jogurtem nebo krémem, vyskládáme banány a znovu pomažeme. Druhou část navlhčíme zespodu, přiložíme na dort a obmažeme ho. Krok 3: Na úplný vršek můžeme položit kolečko banánu a podle šablonek posypat moučkovým cukrem.
Zveřejněno 3. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaový dort s banány
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qBKR
Moje poznámka
Kakaový dort s banány
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qBKR
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 20 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 21 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 22 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 23 minutami
Zapečený chřest
Leren před 24 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 43 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 47 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 47 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 48 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 49 minutami
Tématické fráze:
kakaovy s bananem recept,
banánový kakaový korpus na dort,
nepečený dort s kakaa a banány,
bananovy dort,
kakaovo bananovy dort,
míša dort s banány,
kakaové řezy s banány,
recept na banany,
kakaový dort recept,
recepty s banány
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr krystal,
kakao,
banán,
jogurt bílý,
cukr moučkový,
korpus,
pomeranče
Komentáře (1)