Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 881 kJ / 1 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,90 g |
| Tuky | 41,55 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 265,75 g |
Postup přípravy
Pečte na 175°C v předem vyhřáté troubě dozlatova (tedy až se těsto nebude lepit na špejli).
Zveřejněno 11. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá buchta tety Renaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LENg
Moje poznámka
Rychlá buchta tety Renaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LENg
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 3 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
rychlá buchta,
rychlá buchta z z mrkve,
buchta s mletými oříšky,
recept na rychlou buchtu,
rychla šlehač buchta,
recept na buchtu z orisku,
rychlá buchta s oříšky,
jemna buchta s orisky,
rychlá buchta s mrkví,
splašená buchta velmi rychlá,
rychla oříškové buchta,
buchta,
buchta s vařečkou
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
mléko,
kypřící prášek,
mouka polohrubá,
ovoce,
sádlo,
máslo,
cukr krupice,
mouka polohrubá
Komentáře (2)