Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 641 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,95 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na podobné kousky a na pařáčku připravíme do skoro měkka (nebo lehce povaříme a hned zchladíme). Krok 2: Na pánvi rozehřejeme olej, zprudka restujeme kuřecí kousky, když jsou skoro hotové, přidáme kousek másla a připravenou zeleninu, stále na plném plameni. Promícháme, přilijeme trochu smetany na spojení a odstavíme z ohně. Krok 3: Podáváme s kari rýží.
Zveřejněno 24. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné kuřecí soté se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o1NN
Moje poznámka
Jemné kuřecí soté se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o1NN
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 6 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 10 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 10 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 6 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 6 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Tématické fráze:
zeleninové soté,
kureci sote se zekeninou,
kureci saute
Suroviny:
prsa kuřecí,
zelenina čerstvá,
citron,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
smetana ke šlehání
Komentáře (1)