Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 387 kJ / 93 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RN4L
Moje poznámka
Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RN4L
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 14 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 15 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 15 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 10 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 11 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 12 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 12 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 13 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 14 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 15 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 15 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 16 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 16 hodinami
Tématické fráze:
hřibkovo sýrová omáčka,
trotole
Suroviny:
těstoviny,
houba hřib,
cibule šalotka,
máslo,
tymián,
sůl,
pepř,
sýr parmazán strouhaný,
smetana na vaření
Komentáře (14)
I bych vyměnila Tvoje krásné foto za svoje, ale za a) to neumím a za b) jsou to jiné těstoviny i jiné houbičky
Je to hodně o kvalitě těstovin - tyhle Pastificio dei Campi jsem objevila náhodou a jsou to opravdu nejlepší sušené těstoviny, které jsem kdy jedla - i jen tak ochutnat uvařené jsou moc dobré. Vyrábějí i různé jiné tvary, všechno je jen tvrdá pšenice...