Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 169 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,00 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí sušená pančeta podle slovenského redaktora Milana Gigela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BWA2
Moje poznámka
Domácí sušená pančeta podle slovenského redaktora Milana Gigela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BWA2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 4 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 4 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 4 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 6 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 17 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 19 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 19 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 19 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 20 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 21 hodinami
Tématické fráze:
pančeta,
navod na vyrobu susene slaniny a bucku,
milan gigel slovensko,
slovenská sušená slanina recept,
sušená panceta recept,
sušená slaninka,
proč se nákládá maso nejdřív do cukrudo cukru,
podle milana gigela,
vyrobte si domácí slaninku bez uzení
Suroviny:
sůl,
cukr,
rozmarýn,
pepř,
ořech muškátový,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření
Komentáře (12)
napr. http://www.levnekoreni.cz/koreni/jednodruhove-kore...