Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tchýnin Slovenský guláš

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

16. 1. 2022 18:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 962 kJ / 2 859 kcal
Bílkoviny237,14 g
Tuky154,71 g
Vláknina52,95 g
Cholesterol 886 mg
Sodík 781 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy107,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento guláš uvařila moje tchýně při mojí první návštěvě. Byla Slovenka a tak jsem guláš nazvala Slovenský. Je hodně podobný segedínu, ale z čerstvého zelí a se smetanou. Tchýně ho podávala s bramborovým knedlíkem a přesto, že mě to udivilo, je to lahodná kombinace. Od té doby už klasický segedín nevařím, pouze tento s bramborovo- houskovým knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, zelí bílé, cibule, vývar, bobkový list, koření nové koření, kmín drcený, paprika sušená sladká, smetana ke šlehání, jíška, sádlo

TopRecepty.cz

Tchýnin Slovenský guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3BmA