Hrášková bruschetta s kozím sýrem a hruškou
Svěží variace na oblíbený italský předkrm. Křupavý chléb, jemně nasládlý hrášek a výrazný kozí sýr tvoří lahodnou kombinaci, která vynikne jako lehká svačinka nebo občerstvení. Rychlé, jednoduché a plné jarní chuti.
Postup přípravy
Krok 1: Mražený hrášek vhodíme do vody a přivedeme k varu. Ihned odstavíme, slijeme vodu a rozmačkáme vidličkou. Ochutíme solí a bílým pepřem.
Krok 2: V topinkovači opečeme plátky chleba a potřeme je lehce olivovým olejem.
Krok 3: Na ještě teplé pečivo poklademe v bohaté vrstvě rozmačkaný hrášek, doplníme kousky oloupané hrušky a rozdrobeným kozím sýrem.
Zveřejněno 17. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrášková bruschetta s kozím sýrem a hruškou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmj0
Moje poznámka
Hrášková bruschetta s kozím sýrem a hruškou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmj0
Nejnovější recepty
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 9 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí na hořčici
Přidáno před 16 hodinami
Králík na česneku pečený v sáčku
Přidáno před 16 hodinami
Polévka z hlívy
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny řezy se švestkami
m.lumicek před 43 minutami
Švestkový koláč s drobenkou
Ronik před 55 minutami
Muffiny s višňovou marmeládou
Iliis před 56 minutami
Cuketový bramborák
albatevi před 1 hodinou
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Pavlinaa před 1 hodinou
Jablkový koláč s pudinkem
Irena Klementova před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky 3-krát jinak
nezmarka před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 2 hodinami
Koláč na plech s lesním ovocem
andy.mocuba před 2 hodinami
Suroviny:
hrášek mražený,
hruška,
chléb celozrnný,
sýr kozí,
olej olivový,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (7)