Suroviny pro 24
24
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 599 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,12 g |
Tuky | 43,54 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 219,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Začneme šlehat bílky se solí. Jakmile začnou pěnit, postupně přisypeme cukr, pak žloutky a nakonec vodu. Vznikne tuhá našlehaná pěna, do které už jen vařečkou přimícháme mouky. Pozor hlavně na hrudky!
Krok 2: Pečeme při 175°C, dokud se piškot nebude lepit na špejli a bude krásně zlatavý.
Krok 3: Všechny ingredience na krém smícháme dohromady a pak jím potřeme vychladlý piškot.
Krok 4: Broskve omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Želatinu uvaříme podle návodu a zalijeme jí broskve.
Krok 5: Necháme vychladit v lednici.
Zveřejněno 9. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvová rychovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3oV
Moje poznámka
Broskvová rychovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3oV
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 8 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 41 minutami
Banánová bábovka
Noumik před 58 minutami
Rybízový sirup
gasli před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Koprová omáčka s hovězím masem
Ashelin před 1 hodinou
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 4 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 4 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 4 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Davidíček před 5 hodinami
Suroviny:
vejce,
sůl,
cukr,
voda,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tvaroh měkký,
smetana zakysaná,
šťáva citronová,
rum,
cukr moučkový,
broskve,
želatina
Komentáře (1)