Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 199 kJ / 526 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,86 g |
| Tuky | 24,12 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 617 mg |
| Sodík | 508 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 34,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme si červenou řepu do měkka a vejce na tvrdo a necháme vychladnout.
Krok 2: Do mísy nakrájíme okurky (cca 1cm kousky), přidáme nasekaný kopr, jarní cibulku s natí, nahrubo nastrouhanou řepu a nakrájené vejce.
Zalijeme kefírem a mlékem, popřípadě ještě zředíme vodou a osolíme. Krok 3: Uvaříme brambory a poté opečeme na másle. Krok 4: Servírujeme studenou polévku a teplé brambory.
Zalijeme kefírem a mlékem, popřípadě ještě zředíme vodou a osolíme. Krok 3: Uvaříme brambory a poté opečeme na másle. Krok 4: Servírujeme studenou polévku a teplé brambory.
Zveřejněno 13. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litevský studený boršč Šaltibarščiai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AY1j
Moje poznámka
Litevský studený boršč Šaltibarščiai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AY1j
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 14 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Išlské dortíčky
dra.carol před 1 hodinou
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 1 hodinou
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 8 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 10 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 11 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 12 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 12 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 15 hodinami
Tématické fráze:
litevský boršč,
litevské máslo,
šaltibarščiai recept dala,
litevske recepty,
šaltibarščaj,
šaltibarščiai polévka recept,
studený boršč,
polevka saltibarscai,
saltibarscai recept,
studený boršč,
červená řepa na studeno recepty,
saltiabrsciai
Suroviny:
řepa červená,
vejce,
okurka čerstvá,
kopr,
cibulka jarní,
kefír,
mléko,
sůl,
brambory
Komentáře (3)