Salát z červené řepy se zázvorem
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 375 kJ / 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,45 g |
| Tuky | 1,78 g |
| Vláknina | 13,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 342 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 61,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Syrovou červenou řepu oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Zázvor oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme med, citronovou šťávu a špetku soli.
Krok 2: Vše promícháme a necháme uležet v uzavřené sklenici v ledničce alespoň do druhého dne. V uzavřené nádobě vydrží v ledničce několik dní.
Zveřejněno 23. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z červené řepy se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrwn
Moje poznámka
Salát z červené řepy se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrwn
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 5 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 5 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 5 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 6 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 6 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 7 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 7 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 7 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
med,
šťáva citronová,
zázvor čerstvý,
sůl
Komentáře (2)