Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 378 kJ / 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,96 g |
Tuky | 22,65 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 12,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvařeny květák pokrájíme nadrobno a dáme do misky. Přidáme rozetřený česnek, nadrobno pokrájenou cibuli, nadrobno pokrájený uzený bok, vejce a strouhanku. Osolíme, okořeníme a promícháme.
Krok 2: Vytvarujeme placičky a v rozehřátém sádle smažíme z obou stran dozlatova.
Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.
Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.
Zveřejněno 3. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové karbanátky s uzeným bokem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dmqk
Moje poznámka
Květákové karbanátky s uzeným bokem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dmqk
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 17 minutami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 51 minutami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 1 hodinou
Vepřové na způsob golubců
samsi před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 12 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 13 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 14 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 17 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 18 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 20 hodinami
Suroviny:
květák,
cibule,
česnek,
bůček uzený,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (1)