Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Domácí slunečnicovo-dýňový chleba

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

24. 2. 2011 07:29

Suroviny

Porce: 1bochník

Nutriční hodnoty

Energie7 573 kJ / 1 810 kcal
Bílkoviny57,50 g
Tuky10,00 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy365,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

suslajda

20. 1. 2016 10:05

kubakubikula:Semínka dávám od oka jak máte rádi a dají se sehnat v kterémkoli marketu:-K

kubakubikula

19. 1. 2016 16:39

Dobrý den,chci se zeptat jaké množství těch semínek dávat a zda je seženu v běžných obchodních řetězcích stejně jako tu mouku,děkuji za odpověď.

suslajda

27. 11. 2011 17:20

BILKOVAI:moc pěkný ho máš jsem ráda, že se zadařil:yes:

BILKOVAI

27. 11. 2011 17:12

Neměla jsem dýňové semínko, tak jsem dala místo toho špaldové vločky. Bod jsem dala minule, takže už jenom foto:yes:

suslajda

23. 11. 2011 17:37

BILKOVAI:držím palce, aby se zadařilo:-D

BILKOVAI

23. 11. 2011 17:26

Děkuji a asi zítra půjdu na to. Až bude, tak přidám foto...tedy, jestli se zadaří;-)

suslajda

23. 11. 2011 17:15

BILKOVAI:děkuji opravím to stačí 1 hrnek a podle potřeby přidat děkuji za upozornění:-*

BILKOVAI

23. 11. 2011 16:46

Suslajdo, ještě se zeptám. Není té tekutiny nějak moc? Hrnek je cca čtvrt litru a ty tam máš hrnek mléka a hrnek vody, což je půl litru:-O:-O:-OTo musí být moc řídké, ne? Děkuji za odpověď. Ráda bych ho vyzkoušela. :-K

suslajda

20. 11. 2011 14:28

BILKOVAI:ano je já ho měla kynout normálně v míse a pak na plechu;-)

BILKOVAI

20. 11. 2011 14:15

Bodík už jsem dala dřív, akorát jsem nenapsala komentík. Chleba vypadá úžasně.:-O:yes: Chtěla jsem se zeptat, to těsto je asi tužžší, že se nemusí dávat kynout do ošatky, že? Určitě ho vyzkouším:yes:

Pajaja

2. 3. 2011 19:02

Haničko, krásný chlebík! Jdu do toho. . . jen nevím, s chlebem mám vždycky problém. Buď je kůrka akorát a vevnitř je nedopečený nebo je kůrka tvrdá jak podrážka a vevnitř je chleba vynikající. Jsem ale vytrvalá, budu to zkoušet tak dlouho, dokud se mi to prostě nepovede. . . :-D Tobě posílám bodík za tu nádheru :yes:;-) +11

plotna

2. 3. 2011 08:44

:-p:yes::yes::yes:

mysulka

24. 2. 2011 19:23

:-p:yes: vypadá moc chutně:yes::-K

Jindra

24. 2. 2011 16:30

Chleba jsem upekla, chuť výborná, ale asi jsem udělala řidší těsto, povolilo do stran a mám ho tím pádem nižší.

Anna Kocikova

24. 2. 2011 14:31

Krásný chlebík:-p+7:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dýňový chleba dýňový chléb dýňový chleb recept domácí chleba recept domácí chléb recept dýňový chleba recept dýnový chléb z domácí pekárny dynovy chléb bez mouky recept tvrdá kůrka chleba tvrdá kůrka u chleba domácí chleba dýńový tvrdá kůrka na chlebu recept na dynovy chleba nedopečený chléb recept na domácí chléb domácí chleba a tvrdá kůrka domácí chleba dýňový chleba z pekárny tvrdá kůrka na domácím chlebu dynovi chleba

Suroviny: mouka chlebová, droždí, mléko, cukr, sůl, kmín celý, semínka dýňová, semínka slunečnicová, voda

TopRecepty.cz

Domácí slunečnicovo-dýňový chleba

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6mRl