Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 104 kJ / 742 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,22 g |
| Tuky | 64,12 g |
| Vláknina | 10,71 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 268 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Srdce, restovanou mrkev, syrovou ředkev, spařenou scezenou cibuli a pokrájené okurky promícháme ve vhodné nádobě, zalijeme zálivkou, pečlivě promísíme a necháme v chladu odležet.
Zveřejněno 2. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát s vepřovým srdcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvEW
Moje poznámka
Salát s vepřovým srdcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvEW
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 50 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 5 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 6 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 10 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 11 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 12 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 12 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 13 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 13 hodinami
Suroviny:
srdce vepřové,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
česnek,
mrkev,
ředkev,
cibule,
okurky sterilované,
sůl,
pepř mletý,
olej řepkový,
smetana kysaná,
hořčice plnotučná,
sůl,
šťáva citronová,
cukr kokosový,
česnek
Komentáře (2)