Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Křupavá kořenová zelenina naložená ve sladkokyselém nálevu je skvělým způsobem, jak si uchovat chuť podzimu na delší dobu. Kombinace mrkve, petržele a celeru v aromatickém láku se hodí k masu, do salátů nebo jen tak na chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EXr
Moje poznámka
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EXr
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 2 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 5 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 3 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 3 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 4 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 4 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
bbarbara před 4 hodinami
Rizoto s kuřecím masem
Hana84 před 4 hodinami
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
horkja před 5 hodinami
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
ocet,
cukr krystal,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (2)