Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 066 kJ / 5 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,99 g |
| Tuky | 380,51 g |
| Vláknina | 38,99 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 584 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 432,64 g |
Postup přípravy
Vychlazený šlehačkový krém našleháme, je to během chvilečky, do hustší konzistence. Polovinu pařížského krému naneseme na jeden plát korpusu, pokryjeme druhým plátem a ten následně zdobíme dle své fantazie zbylou polovinou krému Krok 4: Dáme do lednice minimálně na dvě hodiny vychladit, ale klidně do druhého dne a až potom krájíme na porce.
Zveřejněno 16. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížský řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5O6v
Moje poznámka
Pařížský řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5O6v
Nejnovější recepty
Italský kaštanový koláč
Přidáno před 45 minutami
Mrkvová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí quesadilla
Přidáno před 3 hodinami
Vínové cukroví
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové placky se škvarky podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá roláda pro začátečníky
Lada Kašparová před 34 minutami
Jablečný páj - koláč
Jan Nemec před 55 minutami
Bílkový chlebíček I.
Panova před 1 hodinou
Kachna bez práce
Zaneta34 před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Zelnak před 2 hodinami
Pomalá kachna
dalibor57 před 4 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 14 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 15 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 17 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 18 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
kakao,
olej,
prášek do pečiva,
šlehačka,
čokoláda na vaření,
mouka hrubá
Komentáře (1)