Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 995 kJ / 3 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,31 g |
Tuky | 193,45 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 805 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 310,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQn7
Moje poznámka
Pařížské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQn7
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 11 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
řezy na plech nejnovější recepty,
parizske rezy,
šlehačkové pařížské řezy recept,
pařížské řezy na plech,
pařížský dort na plech,
pařížský řez,
paříšké tyčinky,
pariske rezy,
sladké řezy na plech,
recepty pařížské řezy,
pařížské řezy recept,
pařížská bábovka,
parizsky rezy,
recept na pařížské řezy,
pařížská smetana,
pařížský řez recept,
řezy na plech,
recept pařížské řezy,
rezy,
recept na pařížský dort na plechu
Suroviny:
cukr moučkový,
mouka hrubá,
máslo,
vejce,
žloutek,
kakao,
bílek,
cukr vanilkový,
smetana sladká,
žloutek,
čokoláda
Komentáře (4)