Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 933 kJ / 1 418 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,81 g |
| Tuky | 102,06 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 5,12 g |
| Sacharidy | 76,59 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uděláme směs z koření, sójovky, oleje a medu, žebra v ní důkladně obalíme a necháme marinovat alespoň do druhého dne. Druhý den pečeme na 150°C cca hodinu a půl, dokud žebra nejsou měkká.
Krok 2: Na posledních 10 minut potřeme vrch žeber sladkou chilli omáčkou (kupuji u Vietnamce) a necháme dopéct.
Zveřejněno 29. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená žebírka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nL9p
Moje poznámka
Uzená žebírka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nL9p
Nejnovější recepty
Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek podle Mirka Kaliny
Přidáno před 2 minutami
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 10 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
lunav1 před 14 minutami
Hrníčková bábovka
lunav1 před 14 minutami
Dršťková polévka z jižní Moravy
alena.kyp před 37 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 10 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 10 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 11 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 12 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 12 hodinami
Suroviny:
žebra uzená,
koření,
med,
omáčka sojová,
olej,
pepř,
omáčka chilli sladká
Komentáře (1)