Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso na špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRQK
Moje poznámka
Mleté maso na špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRQK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 6 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 22 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 32 minutami
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 52 minutami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 1 hodinou
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
spruzina před 1 hodinou
Segedínský guláš
Pavluska75 před 1 hodinou
Řecká musaka
Olina3 před 5 hodinami
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 5 hodinami
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 6 hodinami
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 15 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso na špagety,
špagety mleté maso,
smes na spagety z mleteho masa,
mlete maso se špagetami,
špagety z mletého masa,
recepty mleté maso na spagety,
špagety s mletym masem,
mlete maso a spagety,
mleté maso recepty na špagety,
maso na špagety,
mleté maso se špagety,
recept mleté maso na špagety,
zavařování mletého masa do sklenic,
směs z mletého masa na špagety,
hovezi mlete na spagety,
mleté na špagety,
mleté maso ke špagetám,
mlete maso spagety,
hovězí mleté maso na špagety,
mleté hovězí na špagety
Suroviny:
maso mleté,
sádlo,
cibulka,
sůl,
pepř,
kečup sladký
Komentáře (24)
Proto mívám doma tento polotovar.
Děkuji moc
A kdyz sklenice zchladnou, vyzkouset, jestli vicka dobre chytly.
Děkuji. Je tedy lepší to zavařovat 60 min a druhý den znovu?
Mně připadá praktičtější to zavářet ty 2 hodiny najednou. Je v tom velký rozdíl? Díky moc
Nakoupím maso a pak dám vědět,jak se to povedlo, tedy až to ochutnám
A pokud zavařuješ maso, je třeba ho zavářet na 100°C 2 hodiny vkuse nebo na tutéž teplotu 1 hodinu a druhý den sterilaci zopakovat (znovu hodinu) - kvůli možnému množení bakterií. Dlouhou nebo opakovanou serilací nechtěnému množení zabráníš.
A proč se druhý den musí sterilace opakovat?
Díky moc