Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 352 kJ / 323 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,68 g |
| Tuky | 14,72 g |
| Vláknina | 20,20 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 88 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 23,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji oprestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme na plátky narezané huby a restujeme asi 5 minút.
Krok 2: Vložíme na kocky narezané tofu a spolu restujeme ďalej ešte 5 minút.
Krok 3: Pridáme horčicu, na hranolčeky narezané uhorky, podlejeme niekoľkými lyžicami vody, osolíme a okoreníme. Zalejeme smotanou. Povaríme niekoľko minút, skôr len prehrejeme.
Krok 4: Prílohu zvolíme podľa svojej chuti.
Zveřejněno 8. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony à la Stroganoff podle Bukovského
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEnX
Moje poznámka
Žampiony à la Stroganoff podle Bukovského
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEnX
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 4 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 4 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
Pavlina3 před 5 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 12 minutami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 54 minutami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 2 hodinami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 3 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 3 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 3 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 4 hodinami
Suroviny:
žampióny,
cibule,
okurky sterilované,
smetana,
hořčice dijonská,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (4)