Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 515 kJ / 840 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,50 g |
| Tuky | 43,82 g |
| Vláknina | 4,23 g |
| Cholesterol | 444 mg |
| Sodík | 4,79 g |
| Sůl | 11,73 g |
| Sacharidy | 26,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tvarůžky (lepší jsou trochu uleželé), vejce, brambory a papriku nakrájíme na kostičky a cibuli najemno. Vše dáme do mísy.
Krok 2: Přidáme hořčici, majonézu a česnek. Zamícháme a dochutíme solí a pepřem. Salát necháme uležet a podáváme s pečivem.
Zveřejněno 24. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarůžkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9KlZ
Moje poznámka
Tvarůžkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9KlZ
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Tématické fráze:
tvaruskovy salát recept,
tvarůškový salat,
tvarůžkový bác recept,
tvarůžkový salát s majonézou,
tvarůžkové recepty,
tvaruškovi salat
Suroviny:
sýr tvarůžky kulaté,
brambory,
vejce,
paprika čerstvá červená,
cibule červená,
hořčice,
česnek sušený,
majonéza,
sůl,
pepř
Komentáře (3)