Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bochník se sýrem a cibulí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min.těsto, 45 min kynutí , 25-30 min. pečení

90 min.těsto, 45 min kynutí , 25-30 min. pečení

6. 1. 2010 20:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 545 kJ / 1 325 kcal
Bílkoviny55,89 g
Tuky49,86 g
Vláknina13,08 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 4,03 g
Sůl9,88 g
Sacharidy157,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept byl použit z knihy 100 receptů pro domácí pekárnu - Vicki Smallwood

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

janatka janatka

24. 2. 2010 07:47

Doogo::-pNeměla jsem kayenský pepř,tak jsem dala obyčejný černý pepř a místo sušeného mléka(to kupuji hrozně málo,ono hodně rychle zatvrdne ,když se s ním nic nedělá)dala sypkou smetanu do kávy a chtěla bych se zeptat proč se to tam dává???.Jinak chlebík moc dobrý!!!!:yes:Krásně nadýchný a moc chutný.:-)

Jenda1 Jenda1

9. 1. 2010 17:44

Nápaditý recept. :-!:-)):yes::yes::yes: +14

Pejli Pejli

7. 1. 2010 12:55

Vypadá to super, jen na jedné fotce-těsto vyválíme na 7 stejných dílů a počítám osm :-D čtu špatně, nebo špatně počítám :-D. Ne sranda, však to je jedno, 7 nebo osm :-)Doogo, letí boďan, za krásnou práci tvých rukou :-8

cathleen cathleen

7. 1. 2010 07:34

:yes:Vypadá lákavě! (Prosím, co znamená ta jednička na konci surovin?)

Drobek Drobek

7. 1. 2010 00:41

Ale Cardanko, pekárna není nutná, to těsto můžeš uhníst jakkoli. V pekárně to dá míň práce, těsto se tam uhněte a i vykyne. :-8
Aspoň v té naší, prý existují pekárny bez kynutí, já ji ještě neviděl. V něčem je halt ta Amerika sto let za opicema.;-(

cardanka

6. 1. 2010 23:54

Bohužel pekárnu nemám, leč receptík je velmi lákavý:-p;-):yes:9.bodík

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 1. 2010 22:36

Ty jeden pekaříku!! To je nádhera!!:-O:yes:

Dooga Dooga

6. 1. 2010 21:45

V receptu to není psané, ale já jsem jí pro jistotu trochu vymázl.

hafikov hafikov

6. 1. 2010 21:42

Určitě zkusím.:yes:

drahulin drahulin

6. 1. 2010 21:23

Doogo a tu formu si vymazal nebo ne?

Dooga Dooga

6. 1. 2010 21:14

Přesně tak. Forma je rovná. Toto se ti vytvoří z těch koulí těsta. ;-)

drahulin drahulin

6. 1. 2010 21:13

Doogo,je to velice lákavé.Asi o víkendu upeču.;-):-pA posílám bod.

Iljusa Iljusa

6. 1. 2010 21:09

Bibinko - je to dělané v rovné, ty bufničky nahoře jsou z toho, jak je těsto rozdělené na 7 dílů ;-)

Moc hezké :yes::yes:;-)

Bibinka Bibinka

6. 1. 2010 21:05

Doogo,to se mi to líbí, to musím udělat, jen nemám takovou krásnou formu, mám jen rovnou-škoda, tvar nebude tak pěknej jako máš ty, ale na chuti to znát nebude-teda jestli se mi povede. Dávám ti 2.bodíka:yes:

Dooga Dooga

6. 1. 2010 20:57

Já myslím, že tím asi nic nezkazíš.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bochník chleba se sýrem co udělat se sýrem čedarem co znamena v receptu kl a pl co znamená pl v pečení kynute pecivo se syrem cena polotučného mléka jak udělat bochník bochník chleba zapečený se sýrem co znamená kl při peceni čedarové krekry recept bochník z listového těsta kl v receptu 1 kl co to znamena co znamená v receptu kl co je u peceni kl bochníky peceni kl když nejím cibuli ani v jídle sýr v bochníku chleba domaci chleba se syrem a cibulkou

Suroviny: voda, mléko sušené polotučné, sůl, cukr, olej slunečnicový, tymián sušený, koření oregáno sušené, pepř cayenský, mouka hladká, droždí sušené, cibule, sýr chedar, mléko

TopRecepty.cz

Bochník se sýrem a cibulí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Qn1