Suroviny pro 1 dávka
900 ml zmrzliny
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 805 kJ / 1 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 28,70 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 208,50 g |
Postup přípravy
Dáme do mrazáku na 6 hodin. Krok 3: Pokud budeme zmražovat v krabičce, tak ji během dne každou druhou hodinu z mrazáku vytáhneme, zmrzlinu do hloubky vidličkou narušíme, několika tahy vidličkou promícháme a povrch uhladíme. Krok 4: Před podáváním je dobré nechat zmrzlinu přibližně 10 minut při pokojové teplotě povolit. Bude se lépe nabírat.
Zveřejněno 7. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová zmrzlina s jahodami a bezinkovým sirupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBoLo
Moje poznámka
Smetanová zmrzlina s jahodami a bezinkovým sirupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBoLo
Nejnovější recepty
Jemně pikantní papriky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 16 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 1 hodinou
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 14 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 15 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 17 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 18 hodinami
Suroviny:
jahody,
bezinkový sirup,
smetana,
med
Komentáře (6)